luni, 2 mai 2011

Pachetele donate de participantii la “Seminar de comunicare aproape gratuit” au ajuns la familiile sustinute in cadrul acestui proiect


House of Angels a distribuit cele 100 de pachete primite in cadrul evenimentului  “Seminar de comunicare aproape gratuit” desfasurat miercuri 13 aprilie 2011 la Hotelul Coroana Brasovului de catre trainerul Lorand Soares-Szasz. Managerul Coaching4you a contribuit primul cu un pachet pentru familiile brasovene sustinute in cadrul evenimentului de la Brasov. Coaching4you organizează un „Seminar de comunicare aproape gratuit”, din dorinţa de a oferi o altă prespectivă oamenilor de afaceri şi de a mulţumi societăţii pentru ajutorul oferit, adoptând  această strategie, de a pune în practică un concept de CSR. Conceptul are un dublu rol: de a educa mediul de afaceri şi oamenii şi de a ajuta categorii defavorizate.

Echipa House of Angels Brasov impreuna cu voluntari din cadrul Asociatiei, sprijiniti si de  Centrul Pilot de Voluntariat Brasov si de Primaria Municipiului Brasov a realizat in cursul zilelor de 14, 15 si 20 aprilie actiunea de distribuire a pachetelor cu alimente, rechizite si produse igienico-sanitare catre cele 10 familii defavorizate, beneficiari ai evenimentului din 13 aprilie. 100 de brasoveni - oameni de afaceri, marketing si vanzari, tineri profesionisti, studenti si proaspat absolventi – au reusit sa aduca un zambet de Pasti in sufletul acestor familii prin gestul lor caritabil si mai ales prin disponibilitatea de a dona suplimentar si alte produse cum ar fi haine, articole sport sau chiar bani.
House of Angels multumeste participantilor la acest eveniment si mass mediei care a sustinut initiativa Asociatiei.

 Acest eveniment a fost sutinut de Primaria Municipiului Brasov si de Centrul Pilot de Voluntariat Brasov prin participarea la actiunea de distribuire a pachetelor catre beneficiarii evenimentului.

Poze de la actiunea de distribuire a pachetelor aici: FotoBeneficiari Album Picasa