miercuri, 6 aprilie 2011

Actiune caritabila in Brasov cu Loránd Soares-Szász


 Faceti cunostinta cu:

Loránd Soares-Szász este business coach, proprietar si director general al Coaching4You . A inceput ca si gradinar si in mai putin de 3 ani a ajuns sa lucreze la cea mai mare firma de Business Coaching din lume, ca si Manager de Dezvoltare a Afacerii.A castigat numeroase premii, printre care "European #1 Business Development Manager" in cadrul firmei, prin care i-au fost recunoscute munca si rezultatele.

A organizat mai mult de 300 de seminarii in afaceri, la care au participat peste de 5000 de oameni de afaceri.A lucrat cu peste de 100 de firme in programe de business coaching si mentoring.A organizat peste 100 de traininguri in Vanzari, Marketing, Comunicare, Fidelizare Clienti si Echipa avand ca si clienti cele mai respectate firme din Portugalia si Romania.
 

Coaching4You a luat nastere la inceputul anului 2008, fiind prima firma de business coaching din Transilvania.  Scopul ei este sa imbunatateasca performantele oamenilor  de afaceri, sa ajute proprietarii afacerilor mici si mijlocii in vanzari, marketing, gestiune, 
echipa si alte domenii.
Oamenii de afaceri au dificultati in a mentine pasul cu schimbarile si inovatiile permanente aduse de lumea moderna a afacerilor, si nu le ramane timp sa se preocupe cu vanzarile, marketingul, planurile de afaceri si cu gestiunea echipei. Pe baza sistemelor folosite si testate in intreaga lume, Coaching4you va ofera strategii pentru a va imbunatati veniturile si in acelasi timp va ajuta sa dezvoltati afacerea in asa fel incat sa nu trebuiasca sa lucrati, ci afacerea sa lucreze pentru dumneavoastra.