vineri, 3 decembrie 2010

Brasovenii se pot implica in Campania "Ghetute pentru Mos Nicolae" prin website-ul www.lucrurigratis.ro

Campania "Ghetute pentru Mos Nicolae" este sprijinita si de site-ul http://www.lucrurigratis.ro/. E bine sa stiti ca pe pe acest website oamenii din orice oras al Romaniei pot face schimb de produse gratuite intre ei. O idee mai mult decat potrivita pentru Campania noastra, cu atat mai mult cu cat cel care a construit aceasta  mare comunitate on-line este un brasovean de-al nostru. Va recomandam sa intrati pe adresa de mai sus si sa aruncati o privire.

Lucruri Gratis le propune brasovenlor sa se implice in Campania "Ghetute pentru Mos Nicolae" donand jucarii pe care le au pe acasa si nu le mai folosesc. Jucariile pot fi aduse la sediul Asociatiei House of Angels de pe strada Carpatilor numarul 89 (langa restaurantul Serban, cladirea gri – cu aspect nefinisat, la parter, Intre orele 9-17).  Persoana de contact: Sandra Racheru (email: sandra.racheru@yahoo.com, telefon: 0268 310 644).

O scurta observatie: jucariile ar trebui sa fie potrivite pentru copii intre 3 si 10 ani. Nu e obligatoriu sa fie noi, dar nici sa fie defecte sau murdare.



Campania de pe Lucruri Gratis va fi derulata pana in 12 decembrie. Urmariti si blogul http://www.lucrurigratis.com/  pentru noutati!