vineri, 17 decembrie 2010

Campania "Ghetute pentru Mos Nicolae" incheiata cu succes!

Gala Caritabila House of Angels desfasurata in  12 Decembrie 2010 la Hotelul Aro Palace, a incheiat cu succes Campania“Ghetute pentru Mos Nicolae” . In cadrul acestui eveniment  au fost expuse lucrarile creative din aceasta campanie, ghetutele impodobite de  copii cu varsta intre 3 si 10 ani pentru Mos Nicolae. Au participat la aceasta Campanie desfasurata de House of Angels 24 de centre de plasament din Judetul Brasov  prin implicarea  Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov.  Sub directa coordonare a educatorilor si asistentilor sociali 150 de copii au impodobit cele 24 de ghetute oferite de un sponsor, cu obiecte si decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna.
 
La eveniment au fost prezenti  partenerii si sponsorii Campaniei precum si reprezentanti ai mass mediei locale. La Gala House Of Angels au sustinut recitaluri caritabile Cvartetul Gaudeamus al  Filarmonicii Brasov, Judith Wunderlich (Recital Harpa), artistii Andra Covaleov si  Ionela Paduraru (alias Ilo) si trupa Za Band.

„Gala Caritabilă organizată de House of Angels este o acţiune realizată în beneficiul copiilor din centrele de plasament. Obiectivul nostru este să sprijinim centrele care se confruntă cu dificultăţi materiale şi să contribuim la îmbunătăţirea condiţiilor de locuit ale copiilor aflaţi în grijă asistenţilor sociali. Este prima acţiune a asociaţiei noastre in Brasov. Am reuşit să adunăm ceva bani pentru centrele de plasament şi considerăm acest proiect ca fiind o reuşită“, a spus Lucian Iuga (Manager de Proiect "Ghetute pentru Mos Nicolae").

Oaspetii prezenti la Gala Caritabila au achizitionat “Ghetutele pentru Mos Nicolae” si au donat in schimb o suma de bani ce va fi utilizata in beneficiul centrelor de plasament ce au participat la campanie. Din fondurile stranse vor fi achizitionate lucruri de stricta necesitate pentru a  imbunatati conditiile de locuit ale copiilor in aceste centre.  

Acţiunea continuă. "House of Angels are deja in lucru si alte proiecte cu activitati creativ-educative pe care doreste sa le desfasoare impreuna cu copiii institutionalizati. Vom continua sa activam si in sprijinul institutiilor de protectie sociala si vom incerca sa determinam agenţii economici din Braşov cât şi instituţiile publice sa participe la initiative caritabile pentru a ajuta copii sau adulti cu nevoi speciale sau dificultati materiale ”, a declarat preşedintele fundaţiei, Zelijko Loncar (foto: in dreapta)