sâmbătă, 4 decembrie 2010

Duminica 05 Decembrie 2010 ne intalnim cu Mos Nicolae!

Duminica 05 Decembrie 2010 ghetutele impodobite pentru Mos Nicolae de catre copii din centrele de plasament vor fi expuse in Macromall Brasov. Incepand cu ora 14:00 complexul comercial va gazdui 150 de copii ce vor veni aici din multe orase ale Judetului Brasov pentru a-l astepta pe Mos Nicolae: Rupea, Sacele, comuna Jibert, Tarlungeni, Lunca Calnicului, Harman, Sacele, Rasnov, Zarnesti si Fagaras.

House of Angels a pregatit pentru micutii acestia un program special : Teatru de papusi Arlechino va sustine un spectacol cu totul deosebit avand ca tema sarbatorile de iarna, Junior Club Oaki ii va distra pe copii cu un show de clovni iar un grup de colindatori va veni in vizita chiar de la Liceul de Arte Brasov . Surprize delicioase vor fi pregatite la tot pasul de catre Sergiana, Danone, Cofetaria Niagara si Cofetaria Dolly.

Dupa ce se lasa putin seara (cam dupa ora 17:00) Mosul vine in vizita cu un sac plin de cadouri. Abia asteptam sa ii aratam Mosului ce ghetute avem noi anul acesta pregatite in Ajun!