marți, 21 decembrie 2010

Jucariile au ajuns la copii !

Brasovenii, cei mai darnici
House of Angels si comunitatea LucruriGratis au adunat jucarii de la  brasovenii ce au sprijinit campania prin donatii anuntate on-line sau direct la sediul LucruriGratis. Campania a durat aproape 3 saptamani iar in aceasta perioada s-au adunat o duzina de saci cu jucarii in stare foarte buna de functionare. 
Luni 20 decembrie ora 18:00, membrii Asociatiei House of Angels si un numar important de voluntari din  comunitatea blogului LucruriGratis au adus sacii cu jucarii la Centrul Cultural Reduta unde le-au sortat pe categorii de varsta si apoi au fost imaprtite in functie de necesitatile centrelor.  House of Angels a invitat si  reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov sa asiste la actiune si ulterior sa intre in posesia acestor cadouri venite din partea brasovenilor.

Au fost stranse cateva sute de jucarii prin mobilizarea comunitatii blogului LucruriGratis si  prin implicarea unor gradinite ce au transmis mesajul campaniei catre parinti. Foarte multi brasoveni au aflat de campanie si din presa si au raspuns afirmativ acestei initiative solicitand prelungirea donatiilor pana in apropierea Craciunului.

House of Angels este din nou aproape de copiii din centrele de plasament
In urma cu doua saptamani 150 de copii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov au primit cadouri chiar de la Mos Nicolae in cadrul unui eveniment pregatit de House of Angels la Macromall Brasov. Campania “Jucarii Gratis” lansata cu putin inainte de intalnirea cu Mos Nicolae a fost un motiv excelent pentru a face o noua bucurie copiilor din centre cu ocazia sarbatorilor de Craciun.
Multumim LucruriGratis pentru sprijinul oferit si multumim voluntarilor care si-au rupt o ora din programul de luni seara si ne-au ajutat la sortarea jucariilor si apoi la depozitarea lor la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov!

Va invitam sa vedeti poze de la actiunea "Jucarii Gratis" pe pagina noastra de facebook! facebook.com/campanii.caritabile